Desenvolupament de talent

La curiositat és el millor talent que pots demanar al teu equip

Parlar de desenvolupament de talent vol dir parlar de valors, creences, competències, habilitats i relacions.

Significa donar sentit a com entens la teva vida, i com desenvolupes el teu entorn per, junts, CREAR un propòsit laboral i de vida alineats.

No hem de pressuposar que els nostres col·laboradors donaran el millor de si, sense un lideratge present, un ambient agradable, un desenvolupament continu i uns objectius desafiadors.

Com fem a Creantum per desenvolupar aquest talent?

Habilitats

És el que fas amb allò que saps

Coaching

És desenvolupar les teves habilitats

PNL

És reprogramar-te mental i emocionalment

Disc

És conèixer més les teves competències

També podem oferir-te…

Plans de formación

Dissenyem la formació en funció de les necessitats estratègiques

Gestió amb FUNDAE

Podem gestionar per tu la bonificació de la formació que facis amb nosaltres

Aquí us presentem els 5 principals factors que contribueixen al desenvolupament i gestió exitosa del talent en una organització:

  1. Selecció i Contractació Efectiva: Escollir i contractar els candidats adequats és el primer pas per comptar amb un talent sòlid a l’empresa. Això implica identificar habilitats, coneixements i aptituds alineats amb les necessitats de l’organització, així com avaluar la cultura i els valors de l’empresa per garantir un bon ajustament.
  2. Desenvolupament i Formació Contínua: El desenvolupament professional és essencial per retenir i potenciar el talent. Les organitzacions han d’invertir en programes de capacitació, mentories, coaching i altres iniciatives que permetin als empleats adquirir noves habilitats, avançar a les seves carreres i contribuir de manera significativa al creixement de l’empresa.
  3. Clima Laboral i Cultura Organitzacional Atractiva: Una cultura empresarial positiva, inclusiva i motivadora és clau per atraure i retenir talent. Els empleats busquen un entorn on se sentin valorats, respectats, amb oportunitats per créixer i contribuir de manera significativa a lèxit de lempresa.
  4. Reconeixement i Retenció: Reconèixer i recompensar l’exercici excepcional és essencial per retenir els empleats talentosos. Els programes de reconeixement, incentius, beneficis competitius i oportunitats de creixement dins de l’organització són aspectes fonamentals per mantenir els col·laboradors motivats i compromesos.
  5. Comunicació Clara i Transparent: Una comunicació oberta i transparent estableix un enllaç sòlid entre l’empresa i els empleats. Els líders han de compartir la visió, les metes i les estratègies de l’empresa, així com escoltar les inquietuds i els suggeriments dels empleats. Això crea un ambient de confiança i col·laboració que afavoreix el desenvolupament del talent.

Si tens dubtes si us plau contacta’ns, estarem encantats d’atendre’t