Digitalitzem formacions

No Limits

Partner tecnològic en RRHH

DIGITALITZEM FORMACIONS

T’oferim una plataforma de gravació, administració i gestió de vídeo que està sent utilitzada per organitzacions de tot el món per millorar els seus programes de formació, promovent la cultura de l’aprenentatge col·laboratiu, compartint coneixements i enfocaments interns dels experts en les matèries i molt més.

Aquesta plataforma pot ajudar si es vol utilitzar vídeo per:

  • Fer els seus programes de formació més efectius pel que fa al cost.
  • Permetre que el seu personal revisi els conceptes de formació clau de manera ràpida i fàcil.
  • Assegurar la consistència entre els missatges i el contingut d’aprenentatge i desenvolupament dins de la seva organització.

Què puc fer amb aquesta plataforma?

  • T’oferim un VCMS (Vídeo Content Management System) comprensible que proveeix a la seva organització d’una biblioteca central on vostè pot gestionar totes les seves fonts de vídeo i assegurar el seu correcte accés per part del personal, als materials correctes en el moment adequat.
  • Permet també gravar vídeo usant qualsevol cosa; des del seu iPhone fins al seu portàtil i editar de forma ràpida per després distribuir aquest material.
  • A més posseeix la millor recerca “dins-vídeo” disponible al mercat permetent als seus usuaris fer cerques de paraules clau específiques per arribar al moment exacte en el vídeo on aquesta paraula aparegui.

Si tens dubtes si us plau contacta’ns, estarem encantats d’atendre’t