PNL – Programació Neurolingüística

L’art de la reprogramació mental i emocional

Les teves creences creen la teva realitat o la teva realitat crea les teves creences?

La Programació Neurolingüística és l’art d’entendre allò que les persones no diuen quan s’expressen ja sigui de forma verbal o no verbal, la PNL és entrenar-se per saber escoltar més enllà del que els altres escolten de forma simple i bàsica , la PNL és veure allò que altres no veuen i sobretot la PNL és entendre que els nostres sentits, les nostres creences i els nostres valors controlen, guien i condicionen la vida que en aquest moment estàs vivint.

La PNL és entendre que la teva vida és un 90% inconscient i només un 10% conscient, i si no t’ho creus analitza el que ets capaç de fer mentre condueixes, cuines, menges, camines, fas esport… Poses molta consciència, o simplement ho fas de manera inconscient? T’has adonat de la quantitat de coses que pots fer alhora? I a totes hi poses consciència?

La PNL és observar de manera diferent i sobretot entendre que les teves paraules, al 90% inconscients, no són fruit de l’atzar sinó de la teva programació neurològica. Parles en funció de com penses.

Has de saber que les paraules que estàs utilitzant en aquests moments condicionen la teva vida, sona una mica estrany però si ets capaç d’observar el que diuen els altres, de seguida t’adonaràs que les paraules que utilitzes estan escollides pels teus pensaments. Fixat, per a tu és el mateix?: Vull un canvi a la meva vida – Necessito un canvi a la meva vida – M’agradaria un canvi a la meva vida – Un dia d’aquest faré un canvi a la meva vida.

És clar que el teu grau de compromís i responsabilitat en funció d’una o altra d’aquestes afirmacions que utilitzes estan condicionades per allò que realment vols fer, per tant les teves paraules estan condicionades pels teus pensaments. Segons Robert Dilts, un dels grans gurus de la PNL mundial, afirma que els teus pensaments generen paraules, les teves paraules accions, les teves accions hàbits i els teus hàbits comportaments, per tant si vols canviar la teva vida, has de començar pels teus pensaments i veuràs els resultats en els teus comportaments.

Les aplicacions terapèutiques són extraordinàries, només comentar-te que a les nostres formacions hem eliminat fòbies (a gossos, a aranyes, a la sensació de mar oberta, a serps, a volar, etc), hem ajudat molta gent a deixar-se de menjar les ungles, hem generat canvis de creences, hem realitzat exercicis de llenguatge hipnòtic, hem ajudat gent a arribar fins on no pensaven arribar i hem ajudat la gent a parlar diferent i, a entendre que la seva vida està condicionada per la seva inconsciència i els patrons mentals i lingüístics.

A dia d’avui són molts dels nostres exalumnes que encara ens comenten dels canvis que estan aconseguint amb els seus clients i com estan contents, i el més interessant és que els comentaris ens arriben de terapeutes, psicòlegs, mestres, gerents d’empresa, gestors de persones, pares i mares… és extraordinari.

Millorar habilitats i competències personals i professionals: https://creantum.com/ca/desenvolupament-de-talent/

La PNL és una disciplina que avui dia s’aplica a molts àmbits de la nostra vida ja que és un estudi, disciplina, metodologia basada en i per a les persones. La PNL es pot utilitzar tant en el món de les vendes, de la teràpia, en la política, en l’educació, en la comunicació (tant verbal com no verbal), al màrqueting, per emprenedors, al Coaching, a la negociació (empresa – família), en l’art de la persuasió, en l’atenció als clients, amb els adolescents, en la psicologia, en la gestió de persones…etc, en tots aquells àmbits on la relació personal, la gestió del canvi i la comunicació siguin els eixos principals.

Has de saber que l’origen del món de la PNL se centra en el món terapèutic, ja que els seus dos cofundadors, Richard Bandler i John Grinder es van centrar en el mètode terapèutic de Fritz Perls (Gestalt), Virginia Satir (Teràpia familiar) i Milton Ericksoon (Hipnoteràpia) per desenvolupar aquesta disciplina. El que fan és observar que fan els terapeutes per ser excel·lents i els modelen per saber com ho fan, i fixat que dic com ho fan i no perquè ho fan, ja que l’èxit del canvi és com i no perquè.

La PNL és una cosa que suma, que s’integra, que augmenta la consciència de com fem les coses i ens ajuda a fer canvis de forma ràpida, elegant i eficaç.

Programa Formatiu

Practitioner en PNL

Máster Practitioner en PNL

Certificació

Les nostres formacions a PNL estan certificades internacionalment per TheSociety of NLP i pel Dr. Richard Bandler©, co creador de la PNL com a LICENSED PRACTITIONER OF NLPTM.

Per garantir la qualitat de la formació, The Society of NLP determina el temari del Licensed Practitioner of NLPTM, i tots els entrenadors oficials, LicensedTrainer of NLPTM, a tot el món ensenyen els mateixos continguts. Això permet assegurar que tots els alumnes, un cop certificats, arriben al mateix nivell d’aprenentatge.

Dins del marc del temari oficial, la formació a PNL es caracteritza per ser molt pràctica i vivencial, buscant la participació dels alumnes perquè experimentin les dinàmiques per si mateixos i perquè després puguin aplicar-les als altres.

Abans de res comentar-te que la PNL és una formació no reglada a l’estat espanyol, i que la manera, al meu entendre, és formar-se de la font mare. Nosaltres la formació que fem i recomanem està avalada per Richard Bandler (Cofundador de la PNL) i la formació la imparteix una persona formada directament amb ell. Per mi és molt important el certificat que lliurem, ja que està reconegut a nivell internacional per la Society of NLP, cosa que et permetrà dur a terme aquesta disciplina professional amb tota garantia de qualitat i aprofitament.

El primer nivell necessari per poder aplicar la PNL de forma professional és fent un Practitioner, ja sigui avalat per la Society of NLP (https://www.purenlp.com/) o per AEPNL (Associació Espanyola de PNL). I posteriorment realitzar el Màster Practitioner a PNL on aprofundiràs en els exercicis i tècniques perquè siguis excel·lent a l’hora de dur-ho a terme.

M’agradaria comentar que la PNL és per a aquelles persones que estan disposades a practicar, ja que l’essència de la PNL és a la pràctica, per això les nostres formacions estan dissenyades en realitzar pràctiques més del 60% del temps que dura la formació dels nostres alumnes .

Calendari

PRACTITIONER EN PNL

(Entre setmana)

Formador: Sergi Bonilla, Màster Practitioner i Licensed Trainer en PNL

Dates: Del 10 d’Octubre 2023 al 12 de Març 2024. Classes els dimarts.

Horari: De 17.30h a 21.30h

Ubicació:  La Farinera – GironaHub C/ Santa Eugènia, 42 · 17005 Girona

Si tens dubtes si us plau contacta’ns, estarem encantats d’atendre’t