Coaching – Formacions

Què és i com entenem el Coaching i Lideratge estratègic?

La formació en Coaching per empreses, és un procés de desenvolupament personal i professional que capacita les persones i organitzacions a generar canvis i obtenir recursos per assolir els seus objectius.

Consisteix a ajudar algú a desenvolupar els seus talents, a pensar per si mateix, a trobar les seves respostes, a descobrir dins seu el seu potencial, el seu camí a l’èxit, … ja sigui en els negocis, en les relacions personals, l’art, l’esport, el treball…

John Whitmore

Actualment hi ha moltes escoles i formacions de Coaching i lideratge. La majoria semblen similars en el plantejament i no sempre resulta fàcil diferenciar els programes, els aprenentatges i les certificacions que s’obtenen en finalitzar la formació.

Per això, des de la nostra experiència com Coaches i consultors estratègics, t’oferim una formació modular integrativa, que aborda aquells aprenentatges i pràctiques més rellevants i eficaços per al teu desenvolupament personal i professional, atenent tant aspectes vocacionals i motivacionals, com tots aquells aspectes pràctics per a assolir l’èxit professional.

Amb revisions periòdiques, aquest programa ofereix un procés de mentorització personalitzada, que t’acompanya en el teu aprenentatge i la integració de coneixements i habilitats constants.

Ens enfoquem en una transformació profundament resilent, sustentada sobre aspectes relacionats amb el canvi en l’ésser humà. Canvis congruents que porten a estats de més consciència i per això proporcionen més claredat i determinació en la presa de decisions vitals, millor capacitat de gestió de les relacions amb els altres, transformacions de conductes i actuacions recolzades en valors, en la identitat i missió, que porten a una connexió més saludable amb l’entorn.

La disciplina del Coaching realment funciona quan es practica, i potser tu ara tens ganes de demostrar-ho. Si és així, aquí et deixem 30 preguntes poderoses de Coaching perquè puguis practicar: PREGUNTES PODEROSES DE COACHING

Si estàs buscant eines, recursos i canvis, ets al lloc adequat.

Et deixem un article perquè reflexionis: MORIRIES PEL TEU SOU?

Si tens dubtes si us plau contacta’ns, estarem encantats d’atendre’t