Responsable de la felicitat empresarial

L’art de desenvolupar el poder del que és invisible

Cultura empresarial basada en la felicitat

La vida és canvi constant, i l’època en què vivim ha posat encara més de manifest la rellevància dels canvis continus. Canvis que condicionen les nostres prioritats i els nostres objectius, i que posen a prova la nostra manera de treballar i relacionar-nos.

Ens trobem en un moment que la inversió en el benestar de les persones és més estratègica que mai.

Un Responsable de la Felicitat i Benestar Empresarial o CHO – Chief Happiness Officer, també anomenat director de la felicitat, és un soci de negoci, que t’ajudarà a enfortir la planejació de l’empresa des de la perspectiva del valor de les persones, amb un interès genuí en el benestar dels treballadors, d’acord amb les circumstàncies i les realitats de l’empresa o organització, a més d’aconseguir l’alineació estratègica necessària per harmonitzar quotidianament, a través de polítiques del benestar, l’ambient de treball i la cultura empresarial, necessaris per habilitar més possibilitats per a la felicitat dels empleats.

Responsable de la felicitat empresarial intern

L’empresa aposta per tenir al seu equip una persona preparada i orientada a dissenyar plans de benestar, implantar-los i avaluar-ne l’impacte.

Aquesta persona pot ser dins de l’equip de gestió de persones o d’una altra àrea on tingui capacitat de relació amb tot el personal.

El seu objectiu és fomentar la felicitat i el benestar de les persones dins de l’organització.

Responsable de felicitat empresarial extern

Aquesta figura dóna suport a l’organització des d’una perspectiva externa, cosa que ofereix una visió més neutra sobre les necessitats de l’empresa i les possibles intervencions.

Pot donar suport a l’equip intern de gestió de personal o fins i tot a la pròpia gerència, ja que el seu rol és acompanyar l’empresa a crear una cultura empresarial basada en la felicitat.

Com a especialistes i pioners en benestar organitzacional i felicitat de les persones, estem preparats per acompanyar-vos en els reptes estratègics del vostre creixement.