Consultoria estratègica en RRHH, Coaching, Formació i Team Building

Creats per inspirar persones que transformen el món

Coneix els beneficis dels nostres serveis en Consultoria de Recursos Humans Coaching i Formació per a mitjanes i grans empreses.

Som experts en la gestió del talent i de les persones, t’acompanyem per desenvolupar una estratègia de RRHH que et permeti fidelitzar i atraure talent per al progrés de la teva organització.

Els serveis de consultoria de recursos humans s’han adaptat a les necessitats i tendències del mercat: transformació digital, canvis generacionals, cultura organitzacional i benestar laboral… Ho tens en compte?

Des de Creantum, Consultoria de Recursos Humans Coaching i Formació, creiem que aquesta transformació ha de ser estratègica i que ha de formar part de l’estratègia empresarial. Qualsevol acompanyament empresarial ha de tenir en consideració quina és la visió i la missió de l’organització i com la intervenció d’uns epsecialistes en RRHH, poden ajudar més a aquest propòsit. Coneix els beneficis dels nostres serveis de consultoria de recursos humans.

Pla estratègic de benestar empresarial

Els únics límits són els que poses a la teva ment

Desenvolupament de talent

La curiositat, el millor talent

Coaching

Evolució personal i professional

Team Building

Experiencias per a tota la vida

Benestar empresarial

De la utopia a la realitat

Sigues part de la solució

Consultoria de benestar organitzacional i felicitat laboral

El nostre propòsit com a consultora de benestar organitzacional i felicitat laboral és acompanyar les empreses en el desenvolupament del talent intern, a fomentar un entorn de benestar organitzacional i promoure la felicitat entre els empleats.

Posem el focus a desenvolupar una cultura organitzacional centrada en el benestar laboral de la persona, ja que són el nostre major valor com a empresa, i tenen un alt impacte sobre els clients, proveïdors i imatge general de la marca. Els objectius estratègics de l’empresa no estan renyits amb el benestar organitzacional, són complementaris i un fet que observem als nostres clients.

 

  • Millora la cultura organitzacional de la teva empresa

Un dels reptes és fomentar una cultura organitzacional afí a lestratègia empresarial. És a dir, que les persones s’identifiquin amb els valors, els processos, etc. de l’organització, per a qualsevol dels projectes que vulgui desenvolupar l’empresa.

Quan els valors de l’organització i de les persones que en formen part estan alineats, el desenvolupament de projectes és més eficaç, però sobretot millora el nivell de benestar laboral de la persona i la seva vinculació amb l’empresa. És per això que moltes vegades es requereix iniciar un projecte de transformació cultural dins l’empresa per garantir l’èxit d’un projecte.

 

  • Consultoria de benestar laboral

Com a consultors de recursos humans ens centrem a identificar les principals problemàtiques i aplicar la millor solució per a cada empresa. Amb un equip de consultors amb més de 15 anys d’experiència aplicant solucions a petites, mitjanes i grans empreses principalment de la zona de Girona i Barcelona oferim solucions a mida.

A Creantum som experts en la gestió del talent i de les persones, i et podem ajudar a desenvolupar una estratègia de RRHH que et porti a l’èxit. Actuem com a partners de RRHH en empreses i alhora formem els futurs responsables de la felicitat.

Blog

Publicacions recents